Over Van Uffelen

Van Uffelen maakt deel uit van de Naura Group en staat al meer dan 70 jaar voor u klaar. In 1945 startte de heer van Uffelen zijn eerste dames- en herenmodezaak in hartje Delft. Nu zitten de Van Uffelen winkels verspreid door heel het land! Op dit moment hebben wij meer dan 40 Van Uffelen winkels. Klik hier om een winkel te vinden bij u in de buurt.
vanuffelen

Onze winkels
U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment dames- en herenkleding. Daarnaast verkopen we in enkele winkels ook kinderkleding. Dit zijn de vestigingen in Utrecht, Nijmegen, Gorinchem, Leerdam, Veenendaal, Rijswijk en Hengelo.

Waar wij voor staan
Van Uffelen is er voor alle mannen, vrouwen en kinderen die modebewust door het leven willen gaan. In onze winkels vindt u een wisselend assortiment voor alle leeftijden. We staan elke dag voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar één specifiek item of naar een complete outfit, we helpen u graag. Ook met vragen over welke stijlen, kleuren en maten het beste bij u passen kunt u altijd bij ons terecht.’

Onze partners
Met onze vele partners gaan wij lokaal en nationaal de verbinding aan. Zo kleedt Van Uffelen diverse sportteams zoals ADO Den Haag, het damesteam van PSV en Vitesse! Ook werkt Van Uffelen samen met Sublime, het landelijk radiostation voor soul, jazz en funk. Zo wordt winkelen nog leuker onder het genot van fijne muziek!

Het team
Vanuit onze kantoren in Delft, Emmer-Compascuum en Gorinchem wordt door onze enthousiaste collega’s gewerkt om alle processen voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd een ruim en afwisselend aanbod dames-, heren- en kinderkleding aan te bieden.