Duurzaamheid

Een groene blik vooruit De Naura groep staat voor stijl en kwaliteit, maar ook voor verantwoordelijkheid en een duurzamere levensstijl. Zo dragen wij ons steentje bij door veelal duurzamere merken te verkopen en onze CO2-uitstoot verminderen. Ook recyclen wij collecties uit eerdere jaren en doneren dit aan goede doelen zodat ook de mensen die het wat minder hebben er altijd warmpjes bijlopen.

Maatschappelijk ondernemen

Bij de Naura groep proberen we natuurlijk ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. De afgelopen jaren hebben wij diverse initiatieven en samenwerkingen ontplooid en willen wij dit zeker in de komende jaren verder blijven ontwikkelen.

Rotterdamsche Confituur

 De Rotterdamsche Confituur is opgericht in 2012 in Rotterdam Zuid. Bij Rotterdamsche Confituur   gelooft men dat commercie en sociaal bewustzijn prima samen kunnen gaan. Een goed product,   gemaakt met liefde door jongeren met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Bij   Rotterdamsche Confituur wordt de jongeren die er werken ook de mogelijkheid geboden om een   certificaat te behalen. Met dit certificaat hebben de jongeren een tastbaar bewijs van hun vaardigheden   en hiermee kunnen zij ook hun kans vergroten op een andere stage of misschien zelfs een echte baan!

De Naura Groep ondersteunt Rotterdamsche Confituur door het afnemen van relatiegeschenken. Een relatiegeschenk van de Rotterdamsche Confituur is een geschenk met betekenis. Door producten af te   nemen bij Rotterdamsche Confituur worden zij namelijk direct ondersteunt en kunnen meer jongeren   van een gezellige en leerzame stage worden voorzien. Zo hebben de collega’s bij Van Uffelen genoten   van een heerlijk paaspakket volledig verzorgd door Rotterdamsche Confituur. Dat is nog eens   verantwoord genieten!